Διαχείρηση κράτησης

Όροι και προϋποθέσεις ενοικίασης αυτοκινήτου 

Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις, μαζί με τους όρους της ιστοσελίδας και τις προϋποθέσεις χρήσης μας, την Πολιτική Απορρήτου και την πολιτική ασφάλειας αποτελούν συμφωνία μας με εσάς, τον ενοικιαστή, για τις υπηρεσίες που παρέχουμε για την παροχή ενοικίασης αυτοκινήτου. Μαζί, αυτά αναφέρονται ως όροι μας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται σε όλες τις συμβάσεις για την παροχή των υπηρεσιών μας με τον αποκλεισμό όλων των άλλων όρων και προϋποθέσεων. Καμιά συμπεριφορά από την “Economy car hires” δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι συνιστά αποδοχή οποιωνδήποτε άλλων όρων. Αποδοχή των υπηρεσιών ή, η υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας που θεωρούνται πειστικές αποδείξεις για την αποδοχή των όρων αυτών. Θα πρέπει να παρέχονται με ένα όχημα από εμάς, είτε άμεσα είτε ως παράγοντα.

Αυτοί οι όροι ισχύουν για κάθε κράτηση που εσείς, ο ενοικιαστής, κάνετε μαζί μας ή μέσω αυτής της ιστοσελίδας, έτσι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει γνώση του περιεχομένου τους. Οι όροι και οι προϋποθέσεις των τοπικών παρόχων μας περιέχουν ορισμένες εξαιρέσεις και περιορισμούς της ευθύνης.

Η κράτηση σας σε αυτή την ιστοσελίδα, εξαρτάται από εσάς, τον ενοικιαστή, για την αποδοχή τως όρους μας. Εάν, δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος από αυτούς δεν πρέπει να συνεχίσετε με την κράτησή σας. Επιβεβαιώνοντας ότι επιθυμείτε να κάνετε κράτηση μέσω αυτής της ιστοσελίδας, εσείς ο ενοικιαστής, καταδεικνύει ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους σχετικούς όρους.

Το κουπόνι της κράτησης σας θα πρέπει να παρουσιαστεί σε μας κατά την παράδοση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας.

Η οδήγηση απαγορεύεται υπό την επήρεια αλκοόλ / ναρκωτικών, εσκεμμένης πρόκλησης ζημιάς, εκτός δρόμου οδήγηση ή οδήγηση χωρίς τη δέουσα επιμέλεια και προσοχή. Εσείς, ο ενοικιαστής, αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για τις εν λόγω απαιτήσεις. Ο κατάλογος αυτός δεν είναι εξαντλητικός.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή;

• Ασφάλεια προς τρίτους.

• απαλλαγής ευθύνης.

• Προσωπική ασφάλεια ατυχήματος

• Απεριόριστα Χλμ

• 17% V.A.T.

• Δωρεάν παράδοση στο αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το ξενοδοχείο.

• 24 ώρες οδική εξυπηρέτηση.

CDW

Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (CDW) μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή από το συνολικό κόστος των ζημιών, σε ένα ποσό ανάλογα με την περίπτωση, εκτός αν ο ενοικιαστής προκαλεί σκόπιμα η ζημία είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ή χρησιμοποιεί το όχημα σε απαγορευμένη ή αμελή τρόπο, π.χ. οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένου δρόμου ή τη μίσθωση σε τρίτους. Η CDW καλύπτει την ευθύνη για ζημιές στο όχημα ή στα ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Παρμπρίζ, ελαστικά, υπό μεταφορά, κλειδαριές αντικατάστασης, τα κλειδιά αντικατάστασης και τα τέλη ρυμούλκησης δεν καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ασφάλεια κλοπής

(TW) μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή σε περίπτωση κλοπής ή ζημιές που προκλήθηκαν λόγω κλοπής ή απόπειρα κλοπής του οχήματος σε ένα ποσό ανάλογα με την περίπτωση. Αμέλεια που συνδέεται με την κλοπή του οχήματος μπορεί να οδηγήσει σε απαίτηση όλου το ποσού για το κόστος του οχήματος.

Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος

Η ασφάλιση αυτή καλύπτεται από την ασφάλιση των διακοπών σας.

Τοπικές χρεώσεις & Βενζίνη

Απαιτείτε η προκαταβολή κατά την έναρξη της ενοικίασης για κάλυψη της βενζίνης, το ποσό ευθύνης, και άλλων εξόδων κατά τη διάρκεια της μίσθωσης. Μια έγκυρη πιστωτική κάρτα θα απαιτηθεί, στις περισσότερες περιπτώσεις (ελέγξτε με το κέντρο κρατήσεων μας), και πρέπει να είναι στο όνομα του κύριου οδηγού. Εφόσον το αυτοκίνητο & τα αξεσουάρ επιστραφούν στην ίδια κατάσταση όπως τον ενοικιαστή & σύμφωνα με την πολιτική καυσίμου, αυτή η προκαταβολή θα επιστραφεί κατά την επιστροφή του οχήματος.

Ελάχιστη / Μέγιστη Ηλικία Περιορισμοί

Η ελάχιστη ηλικία του ενοικιαστή είναι τα 21 έτη.

Πρόσθετα προγράμματα οδήγησης

Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις για επιπλέον οδηγούς, καταβάλλονται σε τοπικό επίπεδο (αν δεν είναι καθορισμένα στο voucher της “Economy car hires” ). Παρακαλώ ελέγξτε με το κέντρο κρατήσεων μας.

Περίοδος Μίσθωσης / Υπολογισμός Ημερήσιας Τιμής

Η Ενοικίαση υπολογίζετε σε 24-ωρη βάση. Μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου, η παράταση της διάρκειας μίσθωσης και τα τέλη αποδόσεις θα πρέπει να παρέχονται και χρεώνονται σε τοπικό επίπεδο στην τοπική ημερήσια χρέωση (η οποία μπορεί να είναι υψηλότερη).

Παιδικά Καθίσματα και Ειδικά Αιτήματα

Παιδικά καθίσματα και σχάρες οροφής και τα πρόσθετα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος, και δεν είναι εγγυημένα. Οι αιτήσεις αυτές θα πρέπει να γίνονται κατά τη στιγμή της κράτησης.

Παράδοση & Παραλαβή Χρεώσεις

Η παράδοση και η παραλλαβή του αυτοκινήτου είναι δωρεάν. Πλήρης διεύθυνση και ώρα παράδοσης θα πρέπει να δοθούν κατά τη στιγμή της κράτησης.

Περιοχές Οδήγησης

Οδήγηση εκτός του νησιού της Λέσβου δεν είναι δυνατή.

Τεκμηρίωση

Η κράτηση σας κανονικά θα αποσταλεί εντός 48 ωρών από την παραλαβή του αιτήματος κράτησης σας, με την προϋπόθεση ότι έχετε καταχωρήσει τα πλήρη στοιχεία σας, δηλαδή τον αριθμό της πτήσης και την ώρα άφιξης, τοπική διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένες αιτήσεις οχήματων μπορεί να αργήσουν να επιβεβαιωθούν.

Άδεια οδήγησης

Οι οδηγός θα πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 1 χρόνο. Καμία επιστροφή δεν θα δοθεί για ενοικιάσεις που απορρίφθηκαν λόγω της μη κατοχής έγκυρης άδειας οδήγησης. Εάν χρησιμοποιείτε μια διεθνή άδεια, η άδεια οδήγησης στο όνομα του κύριου οδηγού εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική, προκειμένου να ενοικιάσει το όχημα.

Χωρητικότητα και Τύποι Αυτοκινήτων

Όλα τα οχήματα είναι ασφαλισμένα για το μέγιστο αριθμό των επιβατών. Η Economycarhires δεν μπορεί να αποδεχθεί την ευθύνη εάν το όχημα είναι ακατάλληλο για όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Ως οδηγός ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας για την επιλογή του κατάλληλου οχήματος για τις ανάγκες σας.

Το αυτοκίνητο που προβάλλεται στο κουπόνι σας είναι μόνο για καθοδήγηση και μπορεί να αντικατασταθεί από ένα εναλλακτικό μοντέλο, παρόμοιο ή αναβαθμισμένο όχημα.

Παροχή Αυτοκίνητων

Η economycarhires διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να διαθέσει ένα όχημα σε κάθε πρόσωπο που θεωρείται ακατάλληλο για οδήγηση ή που δεν πλήρη τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Μηχανικά Προβλήματα / Ατυχήματα

 

Σε περίπτωση βλάβης η μηχανικών προβλημάτων, εσείς, ο ενοικιαστής, πρέπει να καλέσετε τη εταιρία μας αμέσως, και εμείς θα αναλάβουμε την επισκευή ή αντικατάσταση του αυτοκινήτου. Εάν, ο ενοικιαστής, εμπλακεί σε ατύχημα, πρέπει να ενημερώσει τις τοπικές αστυνομικές αρχές και τη εταιρία μας. Κρατήστε αντίγραφα όλων των σχετικών εγγράφων που θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε.

Όροι ενοικίασης αυτοκινήτου

Lesvos rent a car Mytilini
Fiat Panda ή παρόμοιο
from 22.12
Μικρό
4 doors
4 επιβάτες
αμόλυβδη
χειροκίνητο
2 βαλίτσες
Lesvos rent a car Mytilini
Nissan Micra ή παρόμοιο
from 25.76
Οικονομικό
5 πόρτες
5 επιβάτες
αμόλυβδη
χειροκίνητο
2 βαλίτσες
bluetooth
Lesvos rent a car Mytilini
Skoda Citigo αυτόματο ή παρόμοιο
from 40.00
Μικρό αυτόματο
4 doors
4 επιβάτες
αμόλυβδη
αυτόματο
1 βαλίτσα
Lesvos rent a car Mytilini
Peugeot 301 ή παρόμοιο
from 43.12
Μεσαίο
4 doors
5 επιβάτες
πετρέλαιο
χειροκίνητο
4 βαλίτσες
Lesvos rent a car Mytilini
Nissan Juke αυτόματο ή παρόμοιο
from 47.04
αυτόματο
5 πόρτες
5 επιβάτες
αμόλυβδη
αυτόματο
3 βαλίτσες
Lesvos rent a car Mytilini
Peugeot 2008 ή παρόμοιο
from 49.28
SUV
5 πόρτες
5 επιβάτες
αμόλυβδη
χειροκίνητο
4 βαλίτσες
bluetooth
Lesvos rent a car Mytilini
Fiat Doblo ή παρόμοιο
from 55.44
7 θέσεων
5 πόρτες
7 επιβάτες
πετρέλαιο
χειροκίνητο
2 βαλίτσες
Lesvos rent a car Mytilini
Fiat Talento ή παρόμοιο
from 70.00
9 θέσεων
4 doors
9 επιβάτες
πετρέλαιο
χειροκίνητο
5 βαλίτσες